Hartelijk welkom op onze "Over Ons" pagina!

 

Je bevindt je hier omdat je, net als talloze anderen in Nederland, vermoedelijk diepgewortelde vragen hebt over de meest kritieke kwesties die momenteel de aandacht trekken: denk aan het klimaat, stikstof, de wooncrisis, asielproblematiek en financiële onrust. Maar waarom zijn deze zaken met elkaar verbonden? Waarom bevinden we ons op een traject waar de meeste mensen blindelings op voortgaan, zonder enig idee van waar het eindigt? Laat onwetendheid niet langer je gids zijn. Sta open om de ware machtsstructuren achter het wereldtoneel te ontdekken.

 

In landen als China domineert propaganda de media. De bevolking daar beseft dat de regering nooit de waarheid vertelt, maar feiten naar hun voordeel manipuleert. In het Westen is dit een prangend probleem. Hier gaat de propaganda nog verder en nemen velen alles klakkeloos aan als waarheid, zonder enige twijfel. Gelukkig zijn er de laatste jaren steeds meer mensen die ontwaken, en dat zal enkel doorgaan. De tijd is rijp voor een nieuw tijdperk. Een tijdperk van immense transformatie.

 

Nieuwtijdperk is dé bron waar je essentiële kennis kunt opdoen voor de toekomst. Te midden van voortdurende crises verschuift de media van onpartijdig journalistiek verslag naar het bepalen van wat wij dienen te denken en geloven.

 

Blijf altijd vragen stellen! Stap uit je comfortzone. Veel mensen hebben geen sterke band met lezen, maar probeer het eens! Open je leven voor echt leven, in plaats van elke dag hetzelfde te ervaren. Geef jezelf over aan informatie die je leven positief en permanent kan transformeren.

 

Durf te denken, te verkennen en te groeien. Ontdek je potentieel om verandering teweeg te brengen in je eigen wereld en daarbuiten. Bij Nieuwtijdperk streven we ernaar om je te empoweren met kennis, om je te helpen de complexiteit van onze tijd te begrijpen en om je aan te sporen om bewust en actief betrokken te zijn bij de wereld om je heen.

 

Ga verder dan de oppervlakte en omarm een nieuw pad van begrip. Je hebt de kracht om een cruciale rol te spelen in de vormgeving van de toekomst. Samen maken we de weg vrij voor een tijdperk van inzicht, verlichting en vooruitgang.